FC Barcelona

BEKO JA FC BARCELONA OVAT NYT JOUKKUETOVEREITA!

Beko, FC Barcelonan ylpeä kumppani


Bekoa inspiroivat ihmiset. Tämä inspiraatio on auttanut meitä kasvamaan maailmanlaajuiseksi yritykseksi. Se muokkaa jatkossakin visiotamme, ohjaa suuntaamme ja auttaa meitä liikkumaan kohti tavoitteitamme. BEKO suhtautuu intohimoisesti urheiluun. Uskomme, että urheilu elävöittää ja parantaa ihmisten elämää, olipa sitten kyse pelkästä viihteestä ja nautinnosta tai sosiaalisista urheiluohjelmista, jotka tukevat yhteisöjä. Siksi olemme tukeneet aktiivisesti eri urheilumuotoja, kuten koripalloa ja jalkapalloa.

Urheilun henki yhdistää maailman yhden nopeimmin kasvavista maailmanlaajuisista brändeistä ja maailman rakastetuimmat ja tuetuimmat jalkapalloseurat. Beko ja FC Barcelona ovat kaksi suurta brändiä, jotka uskovat urheilulla olevan merkitystä.Muutos parempaan

Olemme innoissamme voidessamme paljastaa uuden brändilogomme ensimmäisen kerran FC Barcelonan kumppanuuden kautta. Suureksi iloksemme logo näkyy myös joukkueen pelipaidoissa tulevalla kaudella.

Heidän tekonsa, innostuksensa ja henkensä ovat inspiroineet meitä jo yli 60 vuoden ajan. Beko on aina halunnut muuttua parempaan suuntaan. Uusi logo kuvastaa uuden, muutos parempaan -ajattelulle perustuvan brändikampanjamme alkua. Juuri tämä visio on yhdistänyt meidät FC Barcelonan kanssa. Joukkueen arvot ja visio jalkapallossa ja sen ulkopuolella heijastavat omia arvojamme.

FC Barcelonan motto ‘Més que un club’ (Enemmän kuin seura) kuvastaa joukkueen sitoutumista faneihin ja laajempaan yhteisöön. Joukkueen tavoin BEKO pyrkii jatkossakin parantamaan ihmisten elämää innovaatioilla sekä olemaan enemmän, tekemään enemmän ja saavuttamaan enemmän.