Kalusteasennettu

Beko-kalusteasennettujen laitteiden älykkäät ratkaisut helpottavat elämääsi

Beko-astianpesukoneiden A-energia-, A pesu- ja A-kuivausteho tarjoavat tehokkaimman pesu- ja kuivaustuloksen kuluttamalla samalla mahdollisimman vähän energiaa.

Tablettipesuaineet ovat käteviä. Joskus ne saattavat olla epäkäytännöllisiä riittämättömän kuivauksen tai liukenemattomien pesuainejäämien vuoksi. Beko-astianpesukoneiden tablettipesuainepainike eliminoi tällaiset haitat ja mahdollistaa maksimaalisen tehon.

Vaikka käytät lyhyttä ohjelmaa lisäkuivausominaisuudella, astiat kuivuvat täysin, eikä niihin jää renkaita, pisaroita tai juovia.

Vaikka käytät lyhyttä ohjelmaa lisäkuivausominaisuudella, astiat kuivuvat täysin, eikä niihin jää renkaita, pisaroita tai juovia.

Aktiivinen puhallinkuivausjärjestelmä lisää ilman kiertämistä astianpesukoneessa ja tuottaa täydellisen kuivaustuloksen. Se varmistaa normaalin lämpötilan, kun ohjelma on päättynyt, jotta kätesi eivät pala.

Hygienia ja raikkaus

Ajan hallinta

Voit siirtää pesuaikaa 3, 6 tai 9 tuntia (enintään 24 tuntia digitaalisissa malleissa).

Nopea ja puhdas on Bekon erikoisohjelma, joka takaa erinomaisen A-luokan pesutuloksen, ei vain vähän likaantuneille astioille, vaan myös normaalilikaisille kattiloille ja astioille. Sen avulla voit pestä astiasi lyhyemmässä ajassa kuin käsinpesulla. Vain 58 minuuttia A-luokan pesuteholla.

Super Mini 20’ jälleen yksi Bekon erikoisohjelma, pesee puoliksi täytetyn koneellisen vain 20 minuutissa.

Pika 30' -ohjelma sopii hyvin kevyesti likaantuneiden aterimien ja lasien pesemiseen täydellä koneellisella 30 minuuttia 35 °C lämpötilassa ja säästää aikaa ja energiaa.

Astianpesukoneet

Ensiluokkaista energiansäästöä 20 % pienempi energiakulutus kuin A-luokassa

Kaikilla Beko-uuneilla on A-energialuokitus. A-energialuokka säästää 12 % enemmän energiaa verrattuna B-luokkaan 28 % enemmän energiaa kuin C-luokka turbo-/monitoimiruoanvalmistuksessa. Beko-uunit kuluttavat 20 % vähemmän energiaa verrattuna A-energialuokituksen standardiin puhallinkuumennuksen aikana. Ne tuottavat sekä ympäristön että perheesi budjetin huomioon ottavia ratkaisuja.

Laaja sisätila

Perheesi voi olla suuri tai vieraita paljon, Beko-kalusteuuneilla pystyt valmistamaan suuria ruokamääriä niiden huomattavasti leveämmän sisätilan ansiosta. Normaaleista ulkomitoista huolimatta monitoimiuuneissa on yksi tilavimmista ruoanvalmistuskapasiteeteista 65 litran sisätilan ansiosta.

Aikasäästöjä: Nopea esikuumennus automaattisella suihkukuumennuksella (tehostin)

Tehostintoiminnon ansiosta kaikki vastukset aloittavat toiminnan jotta saavutetaan haluttu lämpötila lyhyessä ajassa. Kaikki tämä säästää esikuumennukseen menevää aikaa 35 %.

Rasvaa hylkivä nanoteknologia (erinomainen puhdistus)

Uuninluukkuun ajan kuluessa syntyvien rasvatahrojen poistamisen on tylsää. Rasvaa hylkivän nanopinnoiteteknologian ansiosta Beko-kalusteuunit säästävät kuluttajat pinttyneiden jäämien pyyhkimiseltä. Koska kalliita tahranpoistoaineita ei enää tarvita, kuluttajat säästävät aikaa ja rahaa, koska tähän tehtävään menee vähemmän aikaa ja energiaa.

Dynaamisen virtauksen ruoanlaittoteknologia:

Dynaamisessa virtausjärjestelmässä, kuumaa ilmaa, tulee paitsi ylä-, ala- ja takakuumennuselementeistä, sivuseinämistä ja kiertää kypsennettävän ruoan ympäri ja tasojen alla. Takaseinän aukot imevät sen sisään. Ruokalajin kaikki osat kypsyvät tasaisesti ja täydellisesti.

3-ulotteinen ruoanvalmistus (3D)

3D-kypsennys on uuden sukupolven ammattilaiskypsennysteknologia, joka sallii uunin kaikkien kolmen kuumentimen käytön samanaikaisesti. 3D-kypsennys varmistaa tasaisen lämmönjakautumisen uunissa käyttämällä ala-, ylä- ja turbovastuksia yhtä aikaa. Näin voit kypsentää samanaikaisesti 3 eri ruokalajia ilman aromien ja makujen sekoittumisen vaaraa.

Imurit ja liesikuvut

Älä anna ruoan hajujen levitä kotonasi.

Helppokäyttöinen kosketusohjattava ohjausyksikkö näyttää tehotason.

Ilmanraikastustoiminto käynnistää liesikuvun joka tunti 10 minuutin ajaksi alhaisimmalla tehotasolla mahdollistaakseen jatkuvan raikkaan ilmankierron keittiössä. Tehokkaasti ja hiljaa toimiva liesikupu kuluttaa vähemmän energiaa automaattisen ilmanraikastustoiminnon ansiosta, joka on tehokas myös tupakansavun hajun poistamisessa.

Tehokas ajastettu tuuletus maksimoi liesikuvun tehon. Tehokas 10 minuutin tuuletus soveltuu erinomaisesti raskaiden hajujen ja höyryjen poistamiseen, kun valmistat paistettua tai grillattua ruokaa.

Voit ohjelmoida liesikuvun yhdellä kosketuksella sammumaan automaattisesti 15 tai 30 minuutin kuluttua, kun et ole itse paikalla. Samalla kun tämä toiminto poistaa keittiöön ruoanvalmistuksesta jääneet hajut, sinun ei tarvitse olla keittiössä, ei edes kotona.

Suodattimen täyttymisen merkkivalo vilkkuu ja osoittaa että kasettisuodattimet on puhdistettava tai hiilikuitusuodattimet on vaihdettava uusiin.

Viileä luukku

Uuninluukun nelinkertaisen lasipinnoitteen ansiosta etuluukun lämpötila ei koskaan nouse yli 70 °C, kun uunin sisälämpötila voi pyrolyysijakson aikana olla jopa 500 °C. Normaalin ruoanlaiton aikana etulasin lämpötila pysyy noin 50 °C. Viileä luukku -ominaisuus varmistaa huomattavasti turvallisemman käytön.

Sähköliedet

Sileä ja naarmuja kestävä lasipinta paitsi sisustaa keittiötäsi, myös helpottaa puhdistamista.

Kosketusohjattu lasikeraaminen liesi on suunniteltu sisältämään parannettuja turvaominaisuuksia.

Bekon lasikeraamisissa liesissä voit valita käytetyn kattilan koon mukaan, lieden yhden ja kahden renkaan sekä soikean keittoalueen ansiosta. Niistä voi siksi valita ruokalajille sopivimman lämpötilan ja kuluttaa vain vaaditun määrän energiaa.

Kaasuliedet

Sileä ja naarmuja kestävä lasipinta paitsi sisustaa keittiötäsi, myös helpottaa puhdistamista. Jos tuuli tai pannulta ylikuohuva neste sammuttaa liekin vahingossa, kaasun suojajärjestelmä aktivoituu ja katkaisee kaasunvirtauksen turvallisuutesi varmistamiseksi.

Kaasulieden

Beko-mikroaaltouunit ja niiden lukuisia toimintoja sisältävät varustetasot ja 20–30 litran sisätilavuudet tarjoavat käteviä vaihtoehtoja ruoanvalmistukseen. Mikroaaltouunisarja on varustettu edistyneillä ruoanvalmistustekniikoilla, kuten esimerkiksi pikakäynnistyksellä, painon mukaan tapahtuvalla automaattisella suodatuksella, automaattisella ruoanvalmistusvalikolla ja ala/ylägrillillä.Beko-mikroaaltouunit ja niiden lukuisia toimintoja sisältävät varustetasot ja 20–30 litran sisätilavuudet tarjoavat käteviä vaihtoehtoja ruoanvalmistukseen. Mikroaaltouunisarja on varustettu edistyneillä ruoanvalmistustekniikoilla, kuten esimerkiksi pikakäynnistyksellä, painon mukaan tapahtuvalla automaattisella suodatuksella, automaattisella ruoanvalmistusvalikolla ja ala/ylägrillillä.