Uunit

Beko-uunien älykkäät ratkaisut helpottavat elämääsi

Bekon älykkäät ratkaisut helpottavat elämääsi

Leveä uunin sisävalaistus

Sen avulla voit tarkistaa onko ruoka jo valmis uuninluukkua avaamatta.

Alasäilytyslaatikko

Tilava laatikko, jossa voit säilyttää uunitarvikkeita, jotka eivät ole jatkuvassa käytössä jolloin keittiössä vapautuu tilaa.

Wokkiliesi

Mahdollistaa voimakkaamman kuumennuksen kaksoisrengasrakenteen ansiosta. Siten kovalla lämmöllä kypsytettävät ruoat voidaan valmistaa haluttaessa nopeammin.

Dynaamisen virtauksen ruoanlaittoteknologia

Dynaamisessa virtausjärjestelmässä, kuumaa ilmaa, tulee paitsi ylä-, ala- ja takakuumennuselementeistä, sivuseinämistä ja kiertää kypsennettävän ruoan ympäri ja tasojen alla. Takaseinän aukot imevät sen sisään. Siten ruoan kaikki osat kypsyvät tasaisesti ja täydellisesti. Kuuma ilma joka kiertää uunitasoa, pysyy vain sillä tasolla. Siten valmistettavan ruoan hajut alatasolta eivät sekoitu ylätasolla valmistuvan ruoan hajuihin.

Dynaamisen virtauksen paneelit on helppo irrottaa ja pestä. Siten aukkojen tukkeutumista ei ilmene ajan kuluessa. Dynaamisen virtauksen suurin etu on ruoan kaikkien osien tasaisen kypsyminen/paahtuminen.

Laaja sisätila

Perheesi voi olla suuri tai vieraita paljon, Beko-uuneilla pystyt valmistamaan suuria ruokamääriä niiden huomattavasti leveämmän sisätilan ansiosta. Vaikka uunien ulkomitat ovat vakiokokoa, niissä on yksi suurimmista tilavuuksista.

Perhekoon taso

Suuremman sisäkapasiteetin ansiosta Beko-uuneilla voi kypsentää 25 % enemmän ruokaa niiden leveämmillä tasoilla. Lisäksi 55 mm syvä uunipannu tuo lisämukavuutta, kun kypsennät mehukkaita ruokia tai lihaa.

Kaasulieden suojajärjestelmä

Jos tuuli tai pannulta ylikuohuva neste sammuttaa liekin vahingossa, kaasun suojajärjestelmä aktivoituu ja katkaisee kaasunvirtauksen turvallisuutesi varmistamiseksi.

Helppo puhdistaa

Kokonaan lasinen koristesisäluukku on erittäin helppo puhdistaa. Perusteellista puhdistusta joistain malleista voi sisälasiluukun irrottaa kokonaan.

Sähköturbotoiminto

Uuneissa, joissa on tämä toiminto, turbopuhallin aktivoituu yhtä aikaa ala- ja ylävastusten kanssa ja tuloksena on nopeampi, tasainen ruoan kypsyminen molemmilta puolilta. Puhallinkuumentimia voi käyttää yhdessä tai erikseen, jolloin ruokaa voi laittaa 7 erilaisella yhdistelmällä. Näin on mahdollista saada herkullisempi tulos erilaisille ruokalajeille.

Turbo-ominaisuus

Ominaisuus mahdollistaa ruoan valmistuksen kolmella tasolla kerrallaan eivätkä eri ruokien hajut sekoitu. Näin säästyy sekä aikaa että energiaa. Turbovastuksella kuumennettua ilmaa kierrätetään tasojen välillä turbopuhaltimen avulla, ja jokainen ruokalaji kypsennetään huolella. Ruoanlaiton aikana hajua muodostavat rasvamolekyylit sekoittuvat uunissa kiertävään ilmaan, tarttuvat takaosan kuumentimeen ja palavat. Siten eri ruokalajien hajut eivät sekoitu keskenään.

Staattinen toiminto

Ala- ja ylävastukset aloittavat toiminnan samanaikaisesti, jotta tasainen kypsennystulos saadaan molemmille puolille.

Kaksoisosasto-toiminto

Kahden osaston uunissa yläosastossa on staattinen toiminto, kun suuremmassa alaosastossa on turbo. Säästät tarvittaessa aikaa laittamalla ruokaa sekä ala- että yläosastoissa, tai voi käyttää ruoanvalmistukseen vain toista.

Monitoiminto-ominaisuus

Yhdistää turbon, elektroturbon ja staattisen ruoanlaiton ominaisuudet. Kolme erilaista uunitoimintoa samassa uunissa mahdollistaa maukkaampien ruokien valmistuksen ruokalajin vaatimusten mukaan. Monitoimilaitteiden superturbotoiminnon ansiosta ala- ja yläkuumentimet aktivoidaan samanaikaisesti ruoanvalmistusosaston takaseinän turbokuumentimen kanssa. Uunin ruoanvalmistusominaisuudet ovat paljon paremmat kuin perinteisissä turboruoanvalmistusprosesseissa.

Luukku suljettuna grillaustoiminto

Grillaamalla etuluukku suljettuna vältetään hajut ja rasvan roiskuminen. Grillatusta lihasta tulee myös pehmeämpi ja mehukkaampi.

Sulatustoiminto

Soveltuu erinomaisesti pakastetun ruoan valmistusta varten sulattamiseen.

Pikakuumennustoiminto (tehostin)

Tässä toiminnossa kaikki kuumentimet aktivoidaan saman aikaisesti ja haluttu kypsennyslämpötila saavutetaan lyhyemmässä ajassa. Näin säästyy 35 % esikuumennukseen tarvittavasta ajasta.

3-ulotteinen ruoanvalmistus (3D)

3D-ruoanvalmistus sallii uunin kaikkien vastusten saman aikaisen aktivoinnin. Ruoat valmistuvat silloin nopeasti ja tehokkaasti. Kaikkien vastusten saman aikainen aktivointi takaa tasaisen kuumuuden jakautumisen ja kunkin tason takana olevat ilmaputket pidättävät hajumolekyylit ja estävät ruokalajien hajujen sekoittumisen keskenään. 3D-ruoanlaitto tuottaa sekä energia- että aikasäästöä, sillä sen avulla voi valmistaa eri ruokalajeja kolmella tasolla yhtä aikaa sekoittamatta niiden hajuja keskenään.

Staattinen paistaminen

Ala- ja yläkuumentimilla paistaminen tarjoaa perinteisen kypsennyksen leivonnaisille, kuten kakut ja pikkuleivät.

Grilli

Se on ihanteellinen pikagrillaukseen. Tämän ominaisuuden ansiosta voit valmistaa rapeita ruokia paahtamalla vain pinnan.

Sulatus-jäähdytys

Vastukset eivät toimi sulatuksen aikana. Vain puhallin kierrättää ilmaa uunissa. Siten pakasteruoat sulatetaan huoneenlämmössä. Valmiit ruoat voi sulattaa samalla menetelmällä.

Ylävastus-puhallin

Ylävastus ja puhallin toimivat samanaikaisesti. Näin kuumuus jakautuu uunin sisällä tasaisesti ja myös ruoan yläpinta paahtuu.

Puhallinruoanlaitto (Turbo)

Kuumuus jakautuu uunin sisällä tasaisesti. Siten samanaikaisesti voi valmistaa kolme eri ruokalajia samalla tasolla.

Puhallinavusteinen ruoanvalmistus (staattinen + puhallin)

Ylä- ja alavastusten tuottama kuumuus jakautuu uunissa tasaisesti puhaltimen avulla. Tämä varmistaa ruoan tasaisen kypsennyksen lyhyemmässä ajassa.

Alavastus + puhallin

Alavastus ja puhallin toimivat samanaikaisesti. Näin kuumuus jakautuu uunin sisällä tasaisesti ja myös ruoan alapinta paahtuu.